Första veckan med Xtravaganza.

Hejsan!

Nu har man avklarat vecka 1 på Xtravaganza.. Jag har gått ner 5.4kilo varav 2 kilo är bara vatten. Men det motiverar fortfarande mig ganska mycket att se kilona rasa även om en del är vatten!

Första veckan var speciell. Jag kände mig hungrig de första dagarna och visst är man mer lätt irriterad nu. Men överlag har det gått OK. Jag har haft problem med att när jag reser mig upp så känner jag mig svimfärdig men jag tror det har minskat en hel del nu. Man kan gå över till att äta BARs men jag tänker köra en vecka till i alla fall med påsar för att komma ifrån det med att hela tiden känna att man skall tugga saker.

I helgen var det jobbigt för man var sugen på massa saker och man såg andra äta gott och dricka gott så blev man avundsjuk men tror samtidigt det är bra träning. Bara för andra vill förpesta sin kropp så behöver jag inte göra det också... även om jag vill!!!! =)

Xtravaganza

Idag hade vi träff och alla fick säga hur det gick för dem. Det har varit blandat men överlag så har det gått ganska bra. Det var en som hade fuskat i helgen och inte hållt på det och det resulterade med +-0 kilo men jag tyckte det var starkt av henne att våga stå för det och jag tror det kan hjälpa henne att lyckas nu nästa vecka. Jag gav tipsen att man kan ut och gå eller lyssna på skivorna vi fått när det känns som jobbigast för att hitta ny motivation.

Vi fick lyssna på det nya CD-spåret idag som var muskelavslappning men jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.. men får testa det när jag har tid över och unna mig den tiden genom att verkligen ta till mig det som sägs. Det första spåret handlar mycket om motivation och det har hjälpt mig när man hör den säga något likande som: Om du följer planen så når du ditt mål.

Det är skönt att ventilera frågor man har och märka att andra har samma frågor och att det inte går så där jättelätt för alla utan alla kämpar på sitt eget vis med sina egna problem.

Jag ser fram emot nästa möte... sålänge kan man läsa i boken som jag gjort en del och där står massor av bra tips och jag har tjuvtittat och det är mycket om näringslära och hur man skall äta.. känns lite som en kurs i det.. mer än jag trott så det ser jag verkligen fram emot!

Märkte idag också att man måste signa upp själv på deras hemsida så får nog mitt inlogg snart där jag hoppas få tag på lite fler tips och framförallt ta del av deras recept!

Vad har jag då tyckt om sopporna/shakerna?

0 är lägsta poäng och betyder oätbart medans 10 är högst och är något jag kan äta flera gånger om dagen....

-Capuccino.
Smakar som man väntat sig men med värre konsistens. Det är svag kaffesmak och behöver nog mer än 3dl vatten för jag skall palla dricka den. Andra gången jag drack den så fick jag hälla ut halva... ger den 3/10.. men en svag 3:a!

-Soppa med kycklingsmak.
Smakar lite som varma koppen fast sämre. Jag känner inte någont direkt god kycklingsmak men den gick ner helt Okej... betyg 5/10.

-Grönsaksoppa
God smak. Smakar nästan som varma koppen och känns lite matigare med små morotsbitar i. Den får 7/10 i betyg!

-Blåbär
Gick att dricka men ingen höjdare.. den fick ändå 4/10 för man får "ner den"

-Svampsoppa
Min andra favorit.. smakar som varma koppen och rinner lätt ner... betyg 7/10!

-Choklad/toffée
God smak men blir lite mäktig så sista dl är inte lika god som första! 6/10

-Vanilj
Ganska god smak, lagom konsistens..5/10

-Sparrissoppa
God soppa. Smakar helt OK som varma koppen fast lite sämre. Den har små bitar sparris i sig men kan bli problem att få ner sista dl. 6/10

-Jordgubb
Ganska god... går att dricka helt OK... man överlever i alla fall 5/10

-Persika
Helt OK... funkar... 4/10

Har som sagt tröttnat på konsistensen och ser inte alls fram emot att äta soppor/shakes men som sags vissa går ner lättare än andra.. men tror jag får svårt att hålla detta mer än en vecka sen får de bli lite BARs!!!


Tävlingen.

Danne 104 - Micka 86
(Danne: 27x simma 2x pass 2x styrketräning, 1x hemmaträning, 2x vattengympa)
(Micka: 4x Simma, 3x pass 4x styrketräning, 9x hemmaträning, 2x vattengympa)


Börjar nära mig halvvägs nu... 1.6kilo till så har man gått ner 20!!! =)

Hoppas allt är bra med er

//Danne

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Bra kämpat:)

2010-02-23 @ 12:44:01
Postat av: MegaMe

Superbra Jobbat! :-)Men usch! Tycker du om svampsoppan?? :-O Jag tycker den är vedervärdig :P Jag får ner den, men den är ingen höjdare och jag tycker om svamo i vanliga fall =) Smaken är som baken :-P Har du inte smakat Choklad eller de färdiga shaken?Fortsätt kämpa med sopporna! Jag tror det är bättre att låta bli barsen! ;-)Kram och fortsätt kämpa=)

2010-02-26 @ 14:00:09
URL: http://mittlivmedxtraveganza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0