Nått mitt mål innan Xtravaganza börjar... men det var precis!

Hejsan!

Har inte haft min bästa vecka denna heller. Har blivit en hel del skit (om man jämför att jag skall träna och vara hälsosam). Har inte varit moteiverad att skriva ner vad jag har ätit men har denna vecka ätit.. chips.. Pizza.. Kina mat... chocklad... kanske inga stora mängder men är mest att det inte alls är bra. Men nu är det slut på mitt ätande!! Nu väger jag 122kg... dvs 13 kilo mindre än när jag började och det jag gått upp under året. Jag har nog fått en del muskler också så förhoppningsvis har jag ännu lägre fett nivå än tidigare. -1.1kilo denna vecka och det är inte dåligt ändå!

Xtravaganza

Idag fick jag träffa min hälsocoach som heter Valentina. Hon är en positiv människa och tror precis som mig på att en balanserad kost är bäst i slutändan. Vi har idag fått ut en bok som beskriver lite mer vad man får och inte får göra.. lite mer om keton fasen osv. jag hade mitt möte precis innan så har inte hunnit läsa in mig på det men det kommer mer om detta sen.

Vi fick en CD-skiva som skall hjälpa oss att slappna av och ändra vårt tänk och skall hjälpa oss att bibehålla den nya målvikten vi när vi är klara med detta 12 veckors programmet. Det står på skivan "mental träning för hälsosam jämvikt". Första delen handlar om att man skall hitta en plats där man mår bra och som man kan använda som motivation när det går jobbigt. Skall lyssna på denna nu denna veckan så får vi se vad mer den ger mig.

Det var en hel del som varit där förr och lyckats gå ner men sedan återgått i gammla banor och vissa hade gått upp mer än vad de vägde innan men någon hade hållt vikten men ej gått ner mer. De var dock mycket positiva till att äta påsar och en del hade redan börjat nu igen och de har gått ner en hel del redan. Det sägs att dag 3 och 4 skall vara den jobbigaste och att man blir inte roligt att umgås med men att efter dag 4 blir man en gladare människa som är piggare än innan. Dessa möten verkar riktigt bra för motivationen och vi skall lära oss mer om näringslära och börja vår väg tillsammans mot ett hälsosammare och lättare liv... detta verkar riktigt bra... får skriva mer när jag läst lite mer!

Tävlingen.

Danne 86 - Micka 75
(Danne: 22x simma 2x pass 2x styrketräning, 1x hemmaträning, 2x vattengympa)
(Micka: 4x Simma, 3x pass 4x styrketräning, 5x hemmaträning, 1x vattengympa)

Jag drog ifrån lite till men Micka gör verkligen ett bra jobb med att träna! Men tävlingen är skoj för vi pushar varandra lite!

Bilder:

6 veckor senare.....


.

Första bilderna:
Jag tycker man ser en del skillnad. Mikaela gjorde i photoshop så man kunde verkligen se skillnaden där. Det är bild 4 som är lite annorlunda vinkel men man ser en del där också. Midjemåttet är det som känns bäst! -12cm!!!! inte konstigt jag fick köpa nytt skärp!


Liten uppdatering här i all fall.. får sitta och skriva mer när jag lär mig mer!!!

Hoppas allt är bra med alla!

Mvh
Daniel

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Visst syns det:)

Mamsen hejjar på!

Vilket är dag 4 så jag inte ringer den dagen?

2010-02-16 @ 11:45:12
Postat av: MegaMe

Hej! =) Jag har hållt på med XV i 6 dagar nu och jag tycker det går jätte(!) bra för mig =) Ska du köra heltfart hela tiden? =)Dag tre och Fyra ÄR verkligen jobbiga, men det gäller att dricka mycket och går ut och gå! Var aktiv =)Lycka till! =)

2010-02-16 @ 12:26:04
URL: http://mittlivmedxtraveganza.blogg.se/
Postat av: Danne

Ulrika: hehe undvik att svara/ringa torsdag/fredag :-)MegaMe: Vad roligt att du hittade in här. Jag fick rekommenderat att köra helfart i 10 veckor. Men jag har som målvikt 95kilo så når jag den tidigare så går jag över tidigare. Allt handlar om hur jag mår och så att man orkar med det men jag siktar på 8 veckor.. var en som gått där innan som gick helfart hela programmet och han sa att han gick upp allt igen mycket för han inte han testa på och äta samtidigt som man har stödet från hälsocoachen och gruppen. Finns ju dock personlig coach möjligheter nu med här i Kristianstad i alla fall så det är också en möjlighet.Återigen vad roligt att du hittade min blogg.. skall läsa igenom din sen när jag har tid! roligt att följa andra!Får jag länka till din blogg? vill gärna att andra ska ha mer att läsa och inspireras både av XV men också av att börja träna och komma i bättre form!

2010-02-16 @ 13:46:55
Postat av: MegaMe

Sv: Fuska? Det finns inte i mitt ordförråd :P Det enda som kan liknas fusk är att jag druckit förlite eller som igår, sket i den 20min långa promenaden =)

Nej men jag känner det som så att det är nog bättre att inte fuska utan köra fullt ut, jag är lite otålig av mig och vill att saker och ting ska bli gjorda DIREKT! :-)Ja, jag tror nog att alla har 10veckor, jag ville ju köra det längre eftersom man går ner ca 10kg/mån på detta och jag vill gå ner 30-35kg. Men det var något vi kunde diskutera i framtiden =)Du får absolut länka till min blogg =) Får jag göra det samma på din?

2010-02-16 @ 14:53:06
URL: http://mittlivmedxtraveganza.blogg.se/
Postat av: MegaMe

Du är även länkad du =)Haha ja visst är det bra, jag har faktiskt inte råd att fuska, det är svindyrt med sopporna ju =( Sötsuget försvinner faktiskt, man blir lite sugen när man luktar mat, men det finns inget sötsug eller hunger, inte nu iaf. tycker inte jag :) Vår hälsocoach är en PA så jag hade önskat att hon var mer åt Hälsocoach, men hon är hur go och snäll som helst och jag tror att jag tycker om henne =)Din tyckte du om vad jag förstod?Haha ja men precis, simning tycker jag om jag har både gym/simkort som jag ska se till att utnyttja lite mer nu =)Ja men det är inte så jätte ovanligt tror jag, jag tror kanske inte att jag kommer komma upp i den summan, men jag tror att jag kommer ha gått ner ordentligt ändå. Samt runt midjan =)

Jag kommer flytta till egen lägenhet lagom tills jag ska börja leva med "mig själv" och det känns som om det är smart, för då bestämmer jag vad som ska vara hemma =)Nej någon inloggning har jag inte fått, har faktiskt funderat på det.Ha det bra! Och fortsätt kämpa!/MegaMe

2010-02-16 @ 20:50:35
URL: http://mittlivmedxtraveganza.blogg.se/
Postat av: Adam

Vad ska man säga...? Är riktigt glad att du lyckats så bra som du har! Trodde inte jag skulle se sådan skillnad så snabbt men det syns verkligen.Bara o kämpa på och säg till om jag kan hjälpa dig på något sätt!2010-02-18 @ 18:21:25
Postat av: MegaMe

Halloy =)Haha, ja det var en felskrivning, läste nog jobbpapper och därav blev det PA, jag Menade PT :-P Personlig Tränare :-POkok, jag Tycker Om min också, har inget emot henne =) var på möte idag =)Idag lagade jag mat åt en som jag jobbar för... det var tufft... laga god mat och man får inte ens provsmaka!!! håller du dig borta helt från sånt?Ja det är jobbigt, gör det själv också, jag måste dock hjälpa till med att äta maten också, DET är jobbigt att ha maten framför en med bestik och allt och INTE äta :-PJa men det är klart =) Det ger verkligen resultat =) Har minskat 10cm på denna tiden tror jag och det känns superbra =) Ja promenader är Superbra =)Jadå jag kämpar på =)

2010-02-18 @ 21:32:39
URL: http://mittlivmedxtraveganza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0