Fortsatt viktminskning!

Hejsan!

Idag är det fortsatt neråt på vågen! -2,3 kilo, det vill säga totalt 8,7 kilo på 3 veckor. Jag märker att viktnedgången har stagnerat en del men 2,3 kilo på en vecka är fortfarande mycket. Det var tur att jag inte gick ner 3.6 kilo denna vecka för då hade jag unnat mig själv en semla men det får vänta. Det är roligt att man säger unna sig en semla när man egentligen är taskig mot sig själv och sin kropp men gott är det!

Jag har tröttnat en hel del på måltidsersättningen men tycker ändå det är helt OK att dricka det så det kunde varit värre. Att dricka med sugrör ibland eller med is gör lite skillnad och gör processen lite lättare. Denna veckan går jag tillbaka till att bara byta ut ett mål om dagen och det blir nog lunchen för det är det mål som är svårast att byta ut enligt mig samt att jag kan äta tillsammans med Mikaela på kvällen och äta havregrynsgröt till frukost. Jag bytte bara ut ett mål i helgen fre - sön så är inte så många dagar jag bytt ut två gånger egentligen.

Jag känner mig överlag mycket piggare som person och har svårare att bara sitta still och inte göra något. Så att röra på sig mer rekommenderar jag är väldigt skönt att orka gå och slänga soporna utan att det känns jobbigt eller ta sig till stan en runda bara för motionens skull.


Tävlingen (20dgr 25/1):

Danne 42 - Micka 30
(Danne: 11x simma 1x pass 2x styrketräning)
(Micka: 3x Simma, 1x pass 2x styrketräning)

Vi skulle tränat i söndag men de öppnade först 11 och vi var där tidigare. Vi tränade dock hemma med vårt Wii fit! så vi fick en hel del träning idag och Mikaela har en hel del träningsverk och jag har lite med! Men det blev bara en träning för Micka på friskvårdshuset förra veckan och 4ggr för mig. Jag har dock bestämt mig att gå och simma varje vardag nu. Är inte motiverad att träna kondition ännu så satsar på simning och viktnedgång nu så får man ta in kondition och styrka mer sen! Jag märker dock att jag redan börjat gå snabbare när jag går själv och det är också roligt! Mer tempo!!!

Mat

19/1 - Måltidsersättning, 1 äpple, 1 morot, fiskbullar+ris, en clementin, 9 digistive kex, måltidsersättning
20/1 - Måltidsersättning, 1 äpple, spansk korvgryta + 1 tortilla och wokgrönsaker, 1 clementin, 1 måltidsersättning, 1 clementin.
21/1 - Måltidsersättning, 1 clementin, korvgryta + wok, 1/2 blodgrape, Lite ost, 1 äpple, 1 måltidsersättning.
22/1 - Måltidsersättning, 1 äpple, köttbullar + wok grönsaker, Tacos, morot, honungsmelon.
23/1 - Måltidsersättning, 4 köttbullemackor, 1 stor bit kött + sallad, 1 clementin, 2x köttbullemacka
24/1 - Måltidsersättning, vegsnitzel + pasta, 2x gräddbulle, 1x kola, 1/4 hemmagjord pizza, 1 banan, 90g chips.
25/1 - Måltidsersättning, 2 mackor + rostbiff, pasta+ vegsnitzel och ett par prinskorvar, 3x champinjoner, 1x banan, måltidsersättning, 1x clementin, Bett på pizzan som är kvar.

Det har varit en hel OK vecka men jag kan bättre! Men känner verkligen att jag bygger upp det sakta och att jag förbereder mig på ett bra vis för Xtravaganza. Det känns väldigt bra att veta att man får stöd, hjälp och tips snart från specialister! Men jag kämpar på och skall se till att vågen visar minus nästa gång också! Hur mycket får vi vänta och se helt enkelt!

Hoppas ni har en bra dag!

mvh

Daniel

Kommentarer
Postat av: Adam

Micka verkar ju slacka lite med träningen! Hon verkar göra det lite för lätt för dig o vinna ju!Skönt att de går åt rätt håll för dig sötnosen! Bra att du har den inställningen du har!

2010-01-25 @ 23:13:55
Postat av: ulrika

Bra kämpat!!!

2010-01-26 @ 11:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0